VANLIGA FRÅGOR – Receptfritt Potensmedel

Vanliga frågor om onlineapotek

 • Vilka betalningsformer accepterar du?

  Vi accepterar alla större kreditkort, inklusive Mastercard, Visa .

 • Hur returnerar jag en artikel?

  Vi gör returer så enkla som möjligt för våra kunder, så om du någonsin behöver returnera en vara av någon anledning, kontakta bara vår kundsupport

  Vi är enligt lag förbjudna att ta emot returer för receptbelagda läkemedel. För mer information om hur du kasserar gammal eller onödig medicin, se FDA: s riktlinjer .

 • Vad är din återbetalningspolicy?

  Alla receptfria produkter omfattas av vår 90-dagars returpolicy. Produkter måste returneras i originalförpackning och i originaltillstånd. Men om du inte är nöjd med ditt köp utan recept, vänligen kontakta vår kundsupport på och någon av våra representanter kan hjälpa dig.

  Vi är enligt lag förbjudna att ta emot retur för receptbelagda läkemedel. För mer information om hur du kasserar gammal eller onödig medicin, se FDA: s riktlinjer .

 • Varför accepterar RECEPTFRITT-POTENSMEDEL.COM inte försäkring, Medicare eller Medicaid?

  O ur Målet är att skära ut mellanhänder och vidarebefordra besparingarna till våra kunder. Försäkringsbolag är en av de mellanhänder som orsakar inflation inom läkemedelsindustrin. Genom att inte acceptera försäkring kan vi sälja mediciner till otroliga priser. Våra kostnader är så låga att recepten ofta är billigare än standardavgiften för samma medicinering.

  Faktum är att många kunder väljer att betala ur fickan och sedan behandla försäkringsskador själva. Detta gör det möjligt för dessa kunder att ta hänsyn till vår fantastiska prissättning och ändå få ersättning från försäkringsbolaget. Tala med din försäkringsleverantör för mer information.

 • Vad händer om RECEPTFRITT-POTENSMEDEL.COM inte har det recept jag letar efter?

  Ring vår kundsupport på . Även om vi för närvarande inte har den produkt du letar efter kan vi kanske lägga till den i vårt aktiva lager. Vår kundsupport skickar din begäran till vårt inköpsteam, och vi kommer att kontakta dig med tillgänglighet och prisinformation.

 • Varför behöver du mitt personnummer eller körkortnummer för att köpa kontrollerade ämnen?

  Eftersom kontrollerade ämnen bildar vana har vi ansvaret att se till att varje recept för ett kontrollerat ämne fylls av den person det ordinerades till. Ditt personnummer eller körkortnummer används bara för att verifiera din identitet och hanteras säkert av våra licensierade apotekare.

 • Hur hanterar du kontrollerade droger?

  Som ett helt licensierat och reglerat apotek kan vi ge ut kontrollerade ämnen med ett giltigt recept. Denna process är dock lite strängare än andra receptorder. Observera att vi behöver patientens personnummer eller körkortnummer för att verifiera patientens identitet.

  Vi fyller inte Schema II-kontrollerade ämnen.

  För alla andra kontrollerade ämnen (Schema III, IV och V) kan patienter inte under några omständigheter faxa ett recept till oss för dessa läkemedel. Det ursprungliga fysiska receptet på papper måste skickas till oss, eller den receptbelagda läkaren kan faxa ett recept direkt från kontoret eller ge receptinformationen via telefonhonen med en av våra apotekare.

  För Schema III-, IV- och V-kontrollerade ämnen kan vi inte ge ut mer än 180 dagars leverans och kan inte hålla mer än 180 dagars leverans i arkivet, inklusive påfyllningar. Olika statliga lagar kan ytterligare begränsa dessa riktlinjer. Alla kontrollerade ämnen levereras med signaturbekräftelse, vilket kräver att en vuxen skriver för mottagande av paketet. Andra ytterligare begränsningar kan införas av den stat till vilken medicinen skickas. Kontakta vårt apotek direkt för ytterligare information eller funderingar.

 • Hur pratar jag med apotekaren?

  För att prata med en apotekare, ring helt enkelt . Våra farmaceuter finns måndag till fredag 8 am – 6 pm . Samtal på helger eller efter öppettider kommer att returneras nästa arbetsdag.

 • Hur Receptfritt-Potensmedel.com sälja receptbelagda läkemedel så billigt?

  Vi kan hålla våra priser låga genom att ta bort lager mellan tillverkaren och slutkonsumenten (du). Genom att beställa direkt från tillverkaren kan vi klippa ut flera nivåer av mellanhänder, och som ett onlineapotek belastas vi inte med de stora allmänna kostnaderna för traditionella tegelstenar. Slutresultatet är att vi kan säkra våra produkter till en lägre kostnad än våra konkurrenter och överföra besparingarna till dig.

 • Vad betyder NABP ® Digital Pharmacy?

  National Association of Boards of Pharmacy ® Digital Pharmacy Accreditation, tidigare känd som Verified Internet Pharmacy Practice Sites ® (VIPPS ® ), ackrediterar webbplatser som erbjuder apotekstjänster. För mer information om NABP: s digitala apoteksackreditering, besök NABP®- webbplatserna: nabp.pharmacy